HELSE OG OMSORG

I vår administrasjon er det høy helsefaglig kompetanse. Vi vet derfor hva som kreves av våre medarbeidere innenfor disse fagområdene.

Smart bemanning ble har siden 2004 drevet med utleie av helsepersonell til våre oppdragsgivere. Vi har lang og bred erfaring innen utleie av helsepersonell, både til sykehus, sykehjem, hjemmesykepleie, bofellesskap. Våre ledere som selv er utdannet sykepleiere, har lang fartstid både innen akuttmedisin, geriatri, som jordmor, helsesøster samt videreutdannelse innen administrasjon og ledelse. Denne erfaringen bidrar til at fokuset vårt ligger i å levere kvalifisert personell som har som hovedfokus å være der til det beste for pasienten, samtidig som de blir en god ressurs både for arbeidsstedet og sine arbeidskollegaer. I Smart Bemanning rekrutterer vi også medarbeiderne til faste stillinger. Vi har fokus på å finne medarbeidere som aktivt bidrar til å skape tilgang, tilvekst eller fornyelse i din bedrift. Vi har erfaring, kunnskap og kompetansen til å finne rett medarbeider til rett plass.

Vi vet hvilken utfordringer ledere har med å få bemanningen til å gå opp, og vi sier at:

Vi letter hverdagen din ved å levere godt forberedte medarbeiderer på kort varsel, slik at din tid kan brukes til det som faktisk er dine arbeidsoppgaver.

Vi kvalitetsjekker vårt helsepersonell ved at alle våre medarbeidere innehar norsk autorisasjon der hvor dette kreves. Autorisasjoner sjekkes alltid på www.sak.no før noen leies ut fra oss. Alle som skal jobbe med barn eller personer med utviklingshemming har godkjent politiattest.

Smart bemanning finner gjennom våre utvelgelsesrutiner kandidater som er faglig kvalifisert til å utføre avtalte arbeidsoppgaver, samt har rette personlige egenskaper for oppdraget.

Alle våre kandidater må personlig intervjues, og minst to gode referanser kreves for å arbeide for Smart Bemanning, skriftlige referanser regnes ikke. Nære pårørende, personlige bekjentskaper og lignende kan ikke benyttes som referanser. Vi krever at minst en av referansepersonene skal være en overordnet. Tidligere kolleger kan fungere som referanser for å avklare sosial kompetanse overfor pasienter, faglig kompetanse, punktlighet, samt for å kartlegge samarbeidsevne

Alt vårt helsepersonell skriver under på taushetserklæring.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
JEG SØKER JOBB