SØKERE / MEDARBEIDERE

Smart Bemanning tilbyr sine medarbeidere god lønn, godt arbeidsmiljø og friheten til å velge. Du velger hvor, hvor mye og til hvilke tider du ønsker å jobbe. Du bestemmer også selv når du ønsker fri. Vi har fokus på kvalitet når vi knytter til oss nye medarbeidere. Oppdragene våre er hovedsakelig i Bergensområdet, men vi har også en del oppdrag i kommunene utenfor Bergen.

Smart Bemanning sin viktigste oppgave er å tilby sine oppdragsgivere engasjert, kompetent og selvstendig personell. Det er viktig at du som medarbeider hos oss ser betydningen av at du er vårt ansikt utad, både faglig og som person.

I Smart Bemanning vil vi at du som medarbeider skal kjenne oss i administrasjonen. Slik at du kan se på oss som dine kollegaer. På den måten ønsker vi å bidra til å skape trygge rammer og tilhørighet for deg som medarbeider. Det skal styrke ditt selvbilde og gjøre deg til en god ambassadør for Smart Bemanning. Våre ansatte vet at vi setter pris på når deres bidrag gir oss suksess. Vi har omtanke for mennesket og vet hvilken betydning et godt arbeidsmiljø har for livskvaliteten.
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
JEG SØKER JOBB