REFERANSERReferanse til leverandør av BPA

Her kommer min anbefaling om bruk av Bergen Helsevikar som leverandør av BPA-tjenester.

Jeg har lært dette byrået å kjenne som ansvarsfullt, samt effektivt i forhold til å skaffe personell som passer til arbeidsoppgavene som tilhører personlig assistent stillingen. Bergen Helsevikar AS er også svært flinke til å håndtere akutt mangel på personell hos kunde eller bruker.

Bergen Helsevikar AS har lang erfaring med personalhåndtering, og har på kort tid opparbeidet seg mye kunnskap om hva som kreves for å være personlig assistent og hvilke behov brukere av BPA har.

Jeg vil gi Bergen Helsevikar AS mine beste anbefalinger som leverandør av BPA-tjenester. De som vurderer å velge denne leverandøren, kan gjerne kontakte meg per e-post for å få mer informasjon om Bergen Helsevikar AS.

Med vennlig hilsen
JuristConsulting Birkenfeldt
Beate Birkenfeldt

Allmennpraktiserende rettshjelper/jurist
E-post:juristconsulting@gmail.com
Dato: 20.04.2012


Referanser

Vi har erfaring fra samarbeid med Bergen Helsevikar (BHV) etter å ha brukt denne tjenesten i snart et år. Tjenesten vi mottar er knyttet til fosterhjem i SOS-barnebyer.

Vår erfaring er god dialog ved bestilling av tjenester. BHV har levert gode tjenester etter våre behov. Rett kompetanse til rett tid. Vi erfarer smidig ordning ved rebestillinger ved at vi kan henvende oss til samme person direkte. Fakturering er oversiktlig og gjøres fortløpende.

Med vennlig hilsen
Kristian Malmo
Rådgiver
SOS-barnebyer Norge
Dato: 18.04.2012


Publiseringsdato: 08.05.12

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
JEG SØKER JOBB