VERDIER OG VISJONER

Visjoner
  • Vi ønsker også å bli den mest anerkjente bemanningspartneren for våre kunder og våre medarbeidere.
Våre verdier
Vi i Smart Bemanning ønsker å ha både fornøyde kunder og medarbeidere. Vi har derfor satt opp 5 punkter som er viktig for oss.

Kvalitet – Smart Bemanning skal ha kvalitet i alle ledd, både administrativt, i vår kundekontakt og ut mot våre medarbeidere. Vi skal yte våre kunder service gjennom vår væremåte, og gjennom våre utleide medarbeidere. Dette forventer vi at du som medarbeider bidrar til.

Tilgjengelighet – Smart bemanning er tilgjengelig 24 timer i døgnet både for våre medarbeidere, og for våre kunder. For vanlige henvendelser ta kontakt i vår kontortid, men dersom det er meget viktig er vi også tilgjengelig på vår vakttelefon 23624070.

Integritet - Smart Bemanning tilstreber lojalitet, ærlighet og gjensidig respekt i vår tilnærming både til medarbeidere og kunder. Vi håper at du som vår medarbeider også vil tilstrebe dette, både i din relasjon til våre kunder, deres brukere, og oss i administrasjonen.

Kontinuitet – Smart bemanning vet at både våre kunder og våre medarbeidere setter pris på kontinuitet i oppdragene fra oss. Våre kunder ønsker gjerne samme kjente person tilbake når de bestiller oppdrag fra oss. Dette vil vi alltid strebe etter å oppnå. Dette vil resultere i en større forutsigbarhet og trygghet for alle parter.

Engasjement – Smart Bemanning ønsker å tiltrekke seg de beste kandidatene, og skape gode relasjoner for å beholde dem. Vi ønsker engasjerte fleksible og kreative medarbeidere. Vi ønsker at våre medarbeidere skal føle seg som en del av selskapet, da deres engasjement er helt avgjørende for om vi lykkes med å tilfredsstille våre kunders behov.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
JEG SØKER JOBB